Eetteri

Sähköiset- eli digimateriaalit ovat kasvattaneet rooliaan myös graafikon työssä. Printtimateriaali saa yleensä "jatkokseen" myös digiversiot, joita jaetaan esim. Facebookissa. Osa materiaalista suunnitellaan suoraan tiettyyn käyttäön, esimerkkinä Facebookin tapahtumakuvat ja uutisvirtakuvat sekä maksettu mainonta. Lehdistä ja esitteistä voit saada selailuversiot esim. Issuu-alustalle.

Kuvien valitseminen ja ostaminen kuvapankeista on myös yksi osa työtä. Useinkaan omia kuvia ei löydy, joten ne etsitään käyttövalmiina tai muokataan kuvankäsittelyllä kohdekäyttöön. Tai sitten kuvat kuvataan suunnitelmien mukaan. Käsin tehdyt piirrokset piristävät esitteitä ja nettisivuja.

Verkko- eli nettisivujen totetustapa vaihtelee jonkin verran, mutta on kätevää valita jokin helposti hallinnoitava alusta, joka mukautuu eri selailulaitteille. Monet alustat tekevät responsiivisia sivuja, jotka soveltuvat hyvin pienemmälle yritykselle, eivätkä kustannukset nouse suuriksi. Facebook-integraatio, videot ja muut lisäarvoa tuottavat moduulit valitaan kunkin yrityksen vaatimusten mukaan. Tyylikkäät ja modernit sivut juuri sinun yrityksellesi nopeallakin aikataululla!

TEEN VERKKOSIVUJA LIQUIDBLOX-ALUSTALLE. Katso esittelysivu>

Portfolioon>
EvenBetter(c)2017, All Rights Reserved
Osumalaskuri: 5638681