EvenBetter-palvelut

EvenBetter on yhden naisen, graafikko Heli Tiensuun yritys. Yritys tarjoaa graafisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös mm. tekstin- ja sisällöntuotantoa. Graafikon laaja työkokemus mahdollistaa runsaan tarjonnan yrityksille ja yhteisöille.

Asiakkaina onkin monen tyyppisiä yrityksiä ja yhteisöjä, joiden tarpeet vaihtelevat suuresti. Yritysilmeet logoista alkaen ovat suunnittelijan suuri ilonaihe. Printin osalta laajinta osaamista löytyy lehtitöissä; koko toteutus sisällöstä lähtien hoituu yhden naisen voimalla. Verkkosivut rakennetaan käteville responsiiville alustoille, joita asiakas voi halutessaan päivittää. Viime vuosina kuvaan mukaan on tullut vahvasti sosiaalinen media ja sen kanavat. Myös kuvien työstäminen on kuvataidetaustaiselle graafikolle mieluisaa. Vuodesta 2005 EvenBetter on työstänyt monenmoista käyntikortista kirjaan, näyttelygraafikoinnista peleihin ja pakkauksiin.

Tärkeänä huomioitavana asiana on luonnollisesti käytettävissä oleva bujdetti. Yleensä työt perustuvat kokonaishinnoitteluun, tuntityöt voidaan määritellä lisätöinä.

Kerro, mitä tarvitset, niin etsitään keino toteuttaa se!
EvenBetter(c)2017, All Rights Reserved
Osumalaskuri: 5639090