Graafikko Heli Tiensuu

Hei, olen graafinen suunnittelija Heli Tiensuu. Yksinyrittäjänä olen toiminut vuodesta 2005. Tätä edelsi kuuden vuoden työ mainostoimistossa ja kahdeksan vuoden lehtityö. Lehtitöitä tein sekä ilmoitussuunnittelijana, toimituksen avustajana että toimittajana. Mainostoimistossa tittelini oli graafinen suunnittelija. Yrityksen perustettuani tein Yrittäjän EAT:n Hämeenlinnan yrittäjäopistolla ja sen jälkeen olen suorittanut verkkoviestinnän ja editoinnin opinnot.

Monipuolinen osaaminen "paketoitui" yritykseksi. Yritysideana on toimia "matalan kynnyksen toimistona". Mainostoimistossa työskennelleenä tiesin kustannukynnyksen olevan korkea pienille yrityksille. Yhteistyössä Uusyrityskeskuksen kanssa paketoitiin edullinen "aloittavan yrittäjän paketti", jolla yritys sai logon ja tarpeelliset peruselementit käyttöönsä. Näitä teen edelleen.

Asiakkaani ovat pitkälti pienyrityksiä, mutta matkan varrella mukaan on tullut myös paljon eri toimijoita, kuten museoita ja yhdistyksiä. Työssäni yhdistän osaamistani; graafinen suunnittelu, tekstituotanto ja kuvitukset. Pystyn toteuttamaan suuren osan projekteista itse. Tämä on asiakkaalle erittäin kustannustehokasta. Laajemmissa projekteissa käytässä on mm. yhteistyökuvio DEMOn osaajat, webdesigner ja videokuvaaja.  

Uuden oppiminen ja kehittyminen ovat minulle elinehto yrittäjänä ja ihmisenä. Siitä myös yritykseni nimi, EvenBetter. Parempaa kohti mennään alati!

Muuta:
Järvenpäön Yrittäjät ry:n tiedottaja vuodesta 2012


EvenBetter(c)2017, All Rights Reserved
Osumalaskuri: 5639149