Graafikko Heli Tiensuu

Hei, olen graafinen suunnittelija Heli Tiensuu. Yksinyrittäjänä olen toiminut vuodesta 2005. Tätä edelsi kuuden vuoden työ mainostoimistossa ja kahdeksan vuoden lehtityö. Lehtitöitä tein sekä ilmoitussuunnittelijana, toimituksen avustajana että toimittajana. Mainostoimistossa tittelini oli graafinen suunnittelija. Heti yrityksen perustettuani tein Yrittäjän EAT:n Hämeenlinnan yrittäjäopistolla. Sen jälkeen olen tehnyt verkkoviestinnän ammattitutkinnon, ja nyt työn alla on editoinnin ammattitutkinto.

Yrityksen perustassani kokemusta oli alan opintojen jälkeen kertynyt laajalti, ja oman osaaminen "paketoitui" yritykseksi. Yritysideana oli toimia "matalan kynnyksen toimistona". Mainostoimistossa työskennelleenä tiesin, että kynnys on kustannussyistä korkea pienille yrityksille. Halusin tarjota myös aloittaville pienyrittäjille mahdollisuuden, ja yhteistyössä Uusyrityskeskuksen kanssa paketoitiin edullinen "aloittavan yrittäjän paketti", jolla yritys sai logon ja tarpeelliset peruselementit käyttöönsä.

Siitä on tultu pitkälle, vaikka edelleen teenkin vastaavia paketteja. Asiakkaani ovat edelleen pitkälti pienyrityksiä, mutta matkan varrella mukaan on tullut myös paljon eri toimijoita, kuten esimerkiksi Keski-Uudenmaan museot, Tuusulanjärven matkailuyhdistys tai Järvenpään Yrittäjät. Teen töitä yhdistäen osaamistani; graafinen suunnittelu, tekstituotanto ja kuvitukset. Olen alun alkaen halunnut tehdä kompakteja projekteja, jotka pystyn hallinnoimaan itse. Tämä on asiakkaalle erittäin kustannustehokasta, asettaen toki raamit projektien laajuudelle.

Haluan pysyä kehityksessä mukana, ja opiskelen uutta omien resurssieni mukaan. Uuden oppiminen ja kehittyminen ovat minulle elinehto yrittäjänä ja ihmisenä. Siitä myös yritykseni nimi, EvenBetter. Yhä parempaa!


EvenBetter(c)2017, All Rights Reserved